About

בלו סקיי הנה מסעדתו החדשה והכשרה של השף מאיר אדוני.
המסעדה נולדה לאחר 12 שנות יצירה מקורית של השף מאיר אדוני בכתית ובמזללה.

המטבח בבלו סקיי הוא מטבח שף המורכב מפסיפס קולינארי המאפשר סוגים שונים של חוויות, החל ממנות קלילות לצד קוקטיילים ייחודיים ועד ארוחת שלוש מנות בליווי יינות  מובחרים.
התפריט כולל מנות המורכבות מחומרי הגלם האיכותיים  ביותר ומשתנה על בסיס עונתי. מבחר של מנות מהים, עושר גדול של ירקות ופירות, שמני זית מובחרים וגבינות בוטיק.

המסעדה, הנמצאת על גג מלון קרלטון תל אביב, משקיפה על הנוף האורבני המרהיב של תל אביב ועל חופי הים התיכון.

אנו מזמינים אתכם לשבת אצלנו החל משעת השקיעה עוצרת הנשימה, בה השמש הכתומה נושקת לים כחול מרהיב בחוויה מיוחדת במינה, ועד לשעות הערב, עת עולה התאורה הדרמטית של כל העיר תל אביב הפרושה במלוא הדרה.

שעות פתיחה: ראשון – חמישי  18:00-23:00 שישי 10:00-14:30