אודות


בלו סקיי הנה מסעדתו הכשרה של השף מאיר אדוני.
המסעדה נולדה בקיץ 2013, לאחר 12 שנות יצירה מקורית של השף מאיר אדוני בכתית ובמזללה.

המטבח בבלו סקיי הוא מטבח שף המורכב מפסיפס קולינארי המאפשר סוגים שונים של חוויות, החל ממנות קלילות לצד קוקטיילים ייחודיים ועד ארוחת שלוש מנות בליווי יינות  מובחרים.

המסעדה כשרה חלבית והתפריט מתבסס על מנות דגים.

המנות מורכבות מחומרי הגלם האיכותיים ביותר והתפריט משתנה על בסיס עונתי.

המסעדה, הנמצאת על גג מלון קרלטון תל אביב, משקיפה על הנוף האורבני המרהיב של תל אביב.

המסעדה בהכשר חלבי, בהשגחת הרבנות תל אביב.

אנו מזמינים אתכם לשבת אצלנו החל משעת השקיעה עוצרת הנשימה, בה השמש הכתומה נושקת לים כחול מרהיב בחוויה מיוחדת במינה, ועד לשעות הערב, עת עולה התאורה הדרמטית של כל העיר תל אביב הפרושה במלוא הדרה.

שעות פתיחה: ראשון – חמישי  18:00-23:00 שישי 10:00-14:30