אם נבחן טרנדים שונים ברמה העולמית ובחברה הישראלית בכלל, נראה כי טרנד הטבעונות הוא בהחלט אחד מאלו שנמצאים איתנו הכי הרבה זמן, ואין ספק שלא מדובר בטרנד חולף, אלא בדבר מה שעתיד להישאר איתנו עוד שנים ארוכות. בעבר, נראה היה כי לטבעונים קשה למצוא מה לאכול, למרות שאם תשאלו את הטבעונים הוותיקים ביותר וגם את אלו מבניהם שלא מחשיבים עצמם לבשלנים בחסד, כנראה שתשמעו שיש לא מעט אופציות. כמובן שאפשר לדבר ארוכות על מוצרי הבסיס הטבעוניים ומה שאפשר להכין איתם, אבל הדבר הכי מעניין בנושא הזה הוא תחליפי הבשר שמציעות חברות המזון הגדולות בשוק. יותר מכל, מעניין להכיר את האפשרויות שמציעה כיום חברת זוגלובק הוותיקה והמנוסה, שנותנות לטבעונים היצע גדול במיוחד של תחליפי בשר ללא התפשרות על הטעמים ועל החוויה הקולינרית. אנו רוצים להכיר לכם את סדרת זוגלוס המעולה של זוגלובק שבהחלט כדאי לכם להכיר אם גם אתם דוגלים באורח חיים טבעוני.

נקניקייה טבעונית

אם חשבתם שטבעונים לא יכולים להיות מהחוויה המהנה של נקניקייה בלחמנייה תחשבו שוב, כי אחד המוצרים בסדרה החדשה לטבעונים באתר זוגלובק היא נקניקיה טבעונית עסיסית ומשובחת. היא עשויה כולה מסוגים שונים של חלבון מן הצומח ומתובלת בצורה מדויקת, כך שהחוויה של אכילת נקניקיה בשרית לא ממש שונה, ועל כך מעידים אוכלי בשר וחובבי נקניקיות שניסו אותה. אפשר להכין אותה במחבת, בתנור או במים, ובכל מקרה מומלץ ביותר לשים אותה בלחמנייה טרייה עם קטשופ, חרדל וכרוב כבוש, ולהנות מ-HOT DOG עסיסית אמיתית.

בורגר פטריות עדשים וקינואה

ומהחוויה של נקניקיה נעבור לחוויה טעימה ומפנקת לא פחות – בורגרים. גם כאן הפתרון של זוגלובק הוא פתרון נפלא שמאפשר להנות מבורגר עסיסי הוא כל כולו מהצומח, ועשוי מרכיבים כמו פטריות עדשים וקינואה. גם כאן ניתן להכין אותו על מחבת, בתנור ואפילו על הגריל, לשים בלחמנייה ופשוט לתת ביס בהמבורגר טעים ללא פגיעה בעולם החי. כמובן שהרכיבים הם רכיבים בריאים המכילים הרבה סיבים תזונתיים, ויטמינים וחלבון, ובהחלט מדובר במוצר שיכול להוות חלק מהתזונה השבועית של טבעונים.

שניצל ירוק ברוקולי ותרד

עוד מוצר מצוין בסדרה הוא השניצל הטבעוני. הוא פריך וטעים מאד מבחוץ ונראה ממש כמו שניצל רגיל, כאשר מבפנים במקום עוף תמצאו מיקס טעים ובריא במיוחד של ברוקולי ותרד, והוא מכיל גם כמות מסוימת של טופו שזהו בעצם חלבון סויה. אפשר להכין את השניצל במיקרו, אבל הכי מומלץ לחמם תנור ל-180 מעלות ולשים אותו בפנים למשך כרבע שעה, מה שייתן לכם תוצאה פריכה וטעימה במיוחד.

זוגלובק מציגים: סדרת זוגלוס החדשה לטבעונים נוחתת בשוק תחליפי הבשר

שניצל דקדק

עוד שניצל נהדר מבית זוגלובק שעשוי כולו מרכיבים מן הצומח בלבד. ההמלצה שלנו לגביו אגב וגם לגבי שניצל ברוקולי ותרד, זה להכין אותם בתנור ולשים אותם בלחמנייה עם טחינה, קצת חריף וירקות טריים.

קציצת מג'דרה גלילית

שחקנית החיזוק האחרונה שהצטרפה לנבחרת של זוגלוס. קציצה עשירה ומפנקת המלאה בכל טוב עם מוצרים כמו פטריות, אורז, עדשים ותרד והכל בתיבול גלילי ייחודי. מומלצת ביותר בתוך פיתה עם רטבים טעימים, אבל לגמרי תתאים גם כשאתם רוצים נשנוש זריז ושווה בהחלט להכין ליד טחינה טעימה, שיהיה במה לתבול.

אז לסיכום – בפעם שאנשים אומרים לכם שלטבעונים אין מה לאכול, אתם יכולים להסביר להם על הירקות, הקטניות והדגנים, או שפשוט תפנו אותם לאתר זוגלובק. שווה בהחלט לנסות את המוצרים הטעימים בעצמכם, שיהיה בתאבון!